Gaslaan 1
3741 WJ Baarn
06 142 767 55
info@dievlinderdatbenjij.nl

Praktijk voor bewustwording
voor kinderen en volwassenen

Neem contact op!
“Pas als je de moed toont om je weg te gaan, toont de weg zich aan jou.”

Paulo Coelho

Workshops

Ben ik hooggevoelig?

Op deze site heb je op diverse plekken kunnen lezen wat hoogsensitiviteit inhoudt. Misschien voel je herkenning, maar wat nu? In deze workshop verdiepen we ons in hooggevoeligheid en wat je kunt doen om van deze karaktereigenschap je kracht te maken en niet je valkuil.

Neem contact op voor de datum van de eerstvolgende workshop.
Investering: 30 euro, inclusief 21% btw.

Transformeer je leven

De meeste mensen beginnen 2015 met goede voornemens. Dit jaar ga ik wel … (een andere baan zoeken/ zorgen dat mijn relatie beter wordt/ meer tijd aan mijn kinderen besteden, et cetera). Toch blijkt in de praktijk dat de goede voornemens lastig vol te houden zijn. En als het langzaamaan beter weer wordt en de vakantie komt dichterbij, dan baal je dat je je niet aan je voornemens gehouden hebt of je bent ze zelfs alweer vergeten. Hoe komt dat? Welke belemmeringen houden je tegen om te doen wat goed voor je is? Speel het transformatiespel en kom erachter wat je valkuilen zijn, maar krijg ook inzichten, onder andere in je kwaliteiten, om uiteindelijk te worden wie je diep van binnen bent. We bekijken je kwaliteiten op verschillende niveaus: lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel. De aanvullende vragen die ik stel en inzichten die ik je geef, maken dat je je steeds bewuster wordt hoe jij je leven speelt.

Het spel wordt met maximaal 4 spelers gespeeld. Neem contact op voor de datum van de eerstvolgende workshop.
Investering: 50 euro per persoon, inclusief een heerlijke biologische lunch en inclusief 21% btw.

Je kunt me ook vragen om dit spel bij jullie thuis te komen spelen met vrienden of familie, op een middag of op een avond (tip: ook leuk voor een vrijgezellenfeest!). Ik reken dan een gereduceerd tarief en kilometervergoeding. Is het langer dan een half uur rijden, dan reken ik tevens 20 euro voor de reistijd.

Munay Ki

Munay Ki betekent: Kracht van onvoorwaardelijke Liefde. Het is een geschenk van de Inca’s en het bestaat uit inwijdingen die door de Inca-sjamanen over de wereld worden verspreid. Lange tijd hebben de sjamanen deze wijsheid voor zichzelf gehouden, omdat hen voorspeld was dat er ‘mannen met haar op hun gezicht en vuurspuwende stokken’ zouden komen (Spaanse overheersing rond 1500). In 1949 zijn de sjamanen uit het hooggebergte van de Andes naar beneden gekomen om hun spirituele wijsheid te delen en daarmee de mensheid en de aarde te genezen van vernietiging en terug te brengen naar harmonie.

De tien initiaties zorgen er onder andere voor dat je heling ontvangt, verbonden raakt met zowel je mannelijke als je vrouwelijke kant, dat je de ziener in jezelf en de Schepper in je activeert. Meer informatie op: www.munay-ki.nl. Als je zelf de inwijdingen ontvangen hebt, kun je ze meteen doorgeven aan anderen. Je ontvangt een certificaat.

In mijn praktijk kun je de inwijdingen ontvangen op drie achtereenvolgende data. Neem contact op voor deze data.
Investering: €100,-per persoon voor de tien inwijdingen, inclusief Pi-stone.

Let op: workshops kunnen ook op andere dagen, avonden of andere locaties plaatsvinden. Neem contact met me op voor extra informatie.